dijous, 17 d’octubre del 2013

Primer dia:

Un cop decidit el poble i el títol del bloc, ens vam haver de crear un compte Gmail per poder accedir-hi. Quan ja teniem totes les eines bàsiques per entrar al nostre bloc, vam seleccionar una imatge de perfil, vam escollir un fons i vàrem escriure els nostres noms, el curs i el nom del mestre a la capçalera.

Finalitzats aquests apartats,va arribar el moment de realitzar l'estructura; les pestanyes, redactar els objectius i canviar la tipologia i la mida de la lletra. Tota aquesta tasca ha estat força senzilla dur-la a terme, tot i que ens ha costat decidir-nos per el disseny de la lletra.


Respecte el nostre treball d'avui, podem dir que estem satisfetes, no ens ha costat posar-nos d'acord a l'hora de realitzar la tasca i tots el membres del grup han mostrat interès a l'hora de fer la feina.


6 comentaris:

  1. Bona tarda! Som la Júlia Buxó, l’Eva Batista, la Mireia Font i la Judit Rovira. Un cop revisat el vostre bloc, creiem que heu seguit les pautes correctament i l’estructura del bloc també és l’adequada. Cal tenir present, però, que tot i que ja heu posat alguns dels links dels blocs de la resta de companys i companyes de classe encara en falten alguns. Molts ànims!

    ResponElimina
  2. Bona nit, som la Beth Sabrià, en Benet-Josep Cadena i la Miriam Marín. Pel que fa l'eslògan el trobem molt encertat ja que aquesta rima fa molta gràcia i ens queda molt i mostra molt bé la qualitat més rellevant d'aquest poble. Pel que fa els objectius veiem que tenim molt cla el que voleu transmetre en aquest bloc i això està molt bé. En el disseny està molt bé que hagueu canviat la plantilla que ja et bé predissenyada, això el fa molt més atractiu, però hi veiem molt de blanc i poc contrast amb el fons, creiem que si canviessiu de colors posant-ne de tons més forts estaria molt bé. A part d'aquest petits detalls, us felicitem per aquesta bona feina. ânims i endevant.

    ResponElimina
  3. Bona tarda,
    som el grup de la Carla Gallart, Yasmina Gallego, Laura Puig Florido i Laia Vila. Desprès d'haver observat el vostre blog, us voliem proposar fer un canvi en el color de la lletra, ja que al ser més clara la imatge del darrera hi ha moments en que no s'enten del tot la part del títol.
    Pel que fa a les altres parts, ens sembla molt atractiu i ben organitzat!

    Fins aviat!

    ResponElimina
  4. Bones,
    Des del nostre punt de vista, creiem que els objectius podrien estar més redactats per tal de que quedi més clar el que voleu transmetre, també podríeu penjar alguna foto del municipi per tal de que ens puguem ubicar.
    Tret d’això creiem que es un bon blog!

    Fins aviat i sort!

    ResponElimina
  5. Bones,
    Pensem que a aquestes alçades les pestanyes estan una mica incompletes d'informació, el com ha canviat només hi trobem el video, al de què vivim en cap moment trobem dades sobre l'economia del lloc que és el més rellevant. Per a nosaltres per exemple que no coneixem el lloc ens sembla insuficient.
    De totes maneres sabem que encara tenim temps per treballar-hi i suposem que aquí no s'ha acabat la feina.

    Molta sort, fins aviat!

    ResponElimina
  6. Bona tarda,
    Creiem que hi ha una falta informació a les pestanyes del vostre bloc i que aquesta no és centra en els temes rellevants a tractar.

    Primer de tot, a la pestanya De què vivim? hi trobem molt poca informació i en cap moment parleu de l'economia ni incorporeu les dades (i gràfics) de l'Idescat pertinents.
    Nosaltres que no coneixem el municipi no ens podem fer la idea de les principals fonts econòmiques de Montornès.

    En segon lloc, ens agradaria felicitar-vos per la gran feina que heu fet al personalitzar els elements visuals del bloc. Té molt bona pinta!

    Pensem que aneu per bon camí, però que estaria bé que tinguéssiu en compte les nostres consideracions per perfeccionar aquest projecte.
    Molta sort i endavant!!

    Maria Cantorné, Marina Garrido, Meritxell Saubí i Sònia Prada.

    ResponElimina