dimarts, 19 de novembre del 2013

Quart dia:

Avui ha estat un dia molt enfeinat!

Primer de tot, hem hagut de passar el croquis que ja havíem fet i colorejat, a l'ordinador. Afegint-li els noms dels llocs més importants i emblemàtics; l'església de Sant Sadurní, el Castell de Sant Miquel, l'ajuntament, la ràdio i el dipòsit d'aigües. 

Després ens hem informat sobre la població montornesina. Amb l'ajuda de l'idescat i de l'ajuntament del municipi, hem pogut investigar els percentatges, aproximats, de la població activa i inactiva, i ocupada i desocupada. S'han comparat aquests resultats amb els de fa 10 anys, i s'ha intentat explicar els motius d'aquests canvis. 

Per últim, hem redactat com ha canviat els nostre poble des dels seus inicis. Gairebé tota la informació s'ha extret de la pàgina web de l'ajuntament i de fonts bibliogràfiques. Quan ja teniem les parts de l'escrit dividides, en hem gravat, i posteriorment hem elaborat un vídeo. 

2 comentaris:

  1. Hola Noies!
    El croquis en ha semblat molt correcte, ja que destaqueu les parts més importants i es distingeix perfectament les diferents zones. Pel que fa el video de "com ha canviat" ens ha semblat molt interessant, tot i que en algun moment resulta una mica difícil seguir la història del poble, d'altra banda el so es bo i les fotos del final són un punt a favor per acabar d'arrodonir i aclarir la informació anteriorment.
    Hem trobat a faltar una mica més d'informació a l'apartat "de què vivim", us recomanem que amplieu breument la informació amb gràfics o altres mètodes.
    I ara una recomanació més personal, el fons del bloc es vistós, però potser també quedaria maco una foto de Montornes perque ens poguem fer una mica més la idea de com és!

    Sort companyes!

    ResponElimina
  2. Bones!

    En primer lloc, la pestanya com és. El croquis ens sembla correcte i el fet d'estar acolorit el fa sumar punts. Us recomanem que més endavant, però, complementeu aquesta pestanya amb més informació.

    En segon lloc, la pestanya de què vivim. Aquesta pestanya havia de contenir gràfics i taules de dades, i només conté informació.

    Finalment, la pestanya com ha canviat. Trobem que el vídeo és correcte, tot i que és una llàstima que la lletra d'algunes imatges del final no es pugui llegir del tot. Bona feina.

    També us recomanem que trèieu els interrogants al nom de les pestanyes "De què vivim" i "Com ha canviat", tal com va indicar el professor.

    Ànims i endavant!

    Dani Campos, Xavi Campos, Joshua Tena i Rubén Vargas.

    ResponElimina